Імпічмент Трампа: Джуліані звинуватив свого колишнього соратника Парнаса у брехні

Четвер, 23 січня 2020, 17:27
Імпічмент Трампа: Джуліані звинуватив свого колишнього соратника Парнаса у брехні

Персональний юрист президента США Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що його колишній соратник Лев Парнас постійно бреше і є ненадійним джерелом.

Джерело: CNN

Пряма мова Джуліані: "Я не збираюся багато говорити про Льва Парнаса, тому що триває розслідування. Скажу лише, його дуже часто звинувачують у брехні і він справді ненадійне джерело…Можливо, у нього дуже поганий юридичний радник. Те ж саме зробив Майкл Коен. Коен збрехав 10 разів і отримав три років в'язниці".

Деталі: Парнас звинуватив високопосадовців адміністрації Трампа у тому, що вони знали і брали участь у тиску на Україну, щоб отримати компромат на політичного опонента Трампа на виборах 2020 року – Джо Байдена.

Нагадаємо

  • Парнас розповів, що у травні 2019 року передав новому президенту України ультиматум щодо того, що жоден високопоставлений американський чиновник не прибуде на його інавгурацію і всю американську допомогу буде припинено, якщо не буде оголошено про розслідування справи Джо Байдена.
  • Постійний комітет з питань розвідки Палати представників США опублікував переписку Парнаса з низкою людей з оточення українського президента Володимира Зеленського.
  • Ексадвокат Трампа Майкл Коен визнав, що дав неправдиві свідчення у зв'язку з федеральним розслідуванням щодо втручання Росії в президентські вибори в США 2016 року.
  • Коен погодився співпрацювати зі слідством і визнав себе винним у восьми кримінальних звинуваченнях в ухиленні від сплати податків, банкрутстві і порушеннях у фінансуванні кампанії.
  • За порушення виборчого законодавства і брехню Конгресу Коен засуджений до трьох років в'язниці.

Читайте також: Рукописи не горять. Баканов, Шефір, Аваков у переписці "друга Джуліані"

Фруман і Парнас. Чим відомі бізнесмени, які фінансували кампанію Трампа

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування