Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики вели вогонь біля ділянки розведення – ООС

Понеділок, 27 січня 2020, 06:28
Бойовики вели вогонь біля ділянки розведення – ООС

26 січня збройні формування Російської Федерації 12 разів відкривали вогонь. Внаслідок чого один військовий загинув та один отримав поранення. Ще один боєць загинув у результаті підриву на вибуховому пристрої. Також один український захисник був травмований. 

Джерело: звіт ООС

Дослівно: "Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї."

Деталі: Бойовики вели вогонь неподалік Красногорівки, Лебединського, Старогнатівки, Новогригорівки, Гнутово, Оріхового, Новотошківського, Кримського. Також ворог стріляв в районі ділянки розведення біля Богданівки 

"Вчора, 26 січня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один отримав бойову травму. Також, у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої, один захисник загинув та ще один отримав бойову травму", – повідомили в ООС.

Нагадаємо:

  • Про загибель двох та поранення ще двох військових штаб ООС повідомляв у вечірньому зведенні.
  • Колишній військовий Андрій Римарук, який зараз є менеджером благодійного фонду допомоги армії "Повернись живим", нещодавно заявляв, що "ворог активізувався" на ділянці біля Золотого, де восени відбулося розведення.

Читайте також Ексвійськовий Андрій Римарук: "Надо просто пєрєстать стрєлять" вже стало мемом в армії

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування