Прем’єр-ліга по-новому: до 200 осіб на стадіоні і без глядачів

Середа, 27 травня 2020, 11:01
Прем’єр-ліга по-новому: до 200 осіб на стадіоні і без глядачів

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов не зміг сказати, коли відновляться повноцінно змагання, футбольний чемпіонат Прем’єр-ліги передбачає перебування до 200 осіб на стадіоні.  

Джерело: міністр охорони здоров’я України на брифінгу

Пряма мова Степанова: "Починаючи з 22 травня в нас дозволені спортивні змагання в кількості до 50 осіб.  Якщо спортивні змагання передбачають більшу кількість, ми спеціально прописали в постанові Кабінету міністрів, що все це можливо з дозволу Міністерства охорони здоров’я з обов’язковим виконанням рекомендацій…

Так, вчора ми на прохання Федерації футболу і звернення нашої Прем’єр-ліги погодили старт чемпіонату Прем’єр-ліги. Ми дали дуже чіткі рекомендації і медичний протокол, у який саме спосіб це буде відбуватися, яка кількість осіб одночасно може перебувати в цей час на стадіоні. Це до 200 осіб.

Звичайно, все це відбувається без глядачів. Тому вітаю всіх наших вболівальників, що в нас скоро відновиться трансляція – це буде рішення, коли вже стартує чемпіонат. Ми зможемо дивитися на гру наших футболістів".

Деталі: Щодо пресконференцій зі спортивними діячами голова МОЗ сказав, що вони можливі онлайн і навіть очно, але з дотриманням заходів безпеки: захисних масок і збереження дистанції з журналістами.

Нагадаємо: Фінал Кубка України з футболу 2020 року відбудеться у Львові 8 липня. Матч повинні були зіграти в Тернополі, але через велику кількість хворих на коронавірус там місце проведення змінили.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування