«Нові обличчя» не розуміються в складних системах, тому потрібні управлінці – Арахамія

П'ятниця, 19 червня 2020, 23:55
«Нові обличчя» не розуміються в складних системах, тому потрібні управлінці – Арахамія

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що "нові обличчя" не дуже розбираються в складних ситуаціях, тому в Україні спостерігається тренд на досвідчених управлінців.

Джерело: Арахамія в ефірі "Свобода слова у Савіка Шустера", якого цитує Dt.ua

Пряма мова Арахамії: "І ось зараз справді не мода, а тренд, напевно, можна так сказати, на управлінців з досвідом. Вже немає ось цього, як казали, "нові обличчя, нова людина, він розбереться" тощо. Ми просто бачимо, що це не дуже працює в складних системах. Якщо це складна система".

Передісторія:

  • 18 червня парламентський комітет з питань освіти, науки та інновацій не підтримав кандидатуру Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти і науки.
  • Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запропонував Верховній Раді призначити міністром освіти і науки ректора Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета.
  • Раніше "Українська правда. Життя" повідомляла, що Шкарлет балотувався у депутати Чернігівської обласної ради від Партії регіонів. Також зізнавався в інтерв'ю, що на президентських виборах підтримував Віктора Януковича.
  • У 2015 році балотувався до Чернігівської обласної ради 7-го скликання від Блоку Петра Порошенко (БПП).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News