У матчі "Динамо" - "Колос" суддя поставив 4 пенальті

Понеділок, 22 червня 2020, 21:34
У матчі Динамо - Колос суддя поставив 4 пенальті

Київське "Динамо" у матчі 27-го туру української Прем`єр-ліги з рахунком 2:1 перемагає ФК "Колос".

Матч пройшов у понеділок, 22 червня, на НСК "Олімпійський".

У першому таймі в обох команд було не так багато моментів, щоб відкрити рахунок, і загалом на полі була рівна гра. У динамівців був небезпечний удар у Олександра Андрієвського, а в гостей варто відзначити удар головою Кирила Петрова.

На старті другого тайму рефері Сергій Бойко ставить пенальті у ворота "Динамо" за гру рукою Дениса Попова у власному штрафному майданчику. З 11-ти метрів Георгій Бущан відбив на кутовий удар Андрія Богданова. Через пару хвилин лише стійка воріт рятує "Колос" від голу після удару Віталія Буяльського.

На 63-й хвилині Бойко ставить вже пенальті у ворота "Колоса" за фол Петрова на Беньяміну Вербичу. 11-метровий влучно пробив Віктор Циганков - 1:0. Далі продовжилася "циркова" серія пенальті.

З 65-ї хвилину "Колосу" довелося грати в меншості після вилучення Петрова. На 68-й хвилині арбітр ставить ще один пенальті у ворота "Динамо" за сумнівний фол Віталія Миколенка на Олегові Ільїну. Арні Вільямхссон з позначки був влучний - 1:1.

На цьому суддя Бойко не зупинився. На 76-й хвилині Вербич картинно впав у штрафному майданчику "Колоса", і арбітр знову вказує на 11-ть метрів. Проте передивившися ВАР, Бойко скасовує своє попереднє рішення. На 83-й хвилині гості мали шанс вийти вперед, але Олег Антюх не зумів переграти Бущана, вийшовши сам на сам.

Останній свій пенальті в цій грі Бойко призначає за фол на Де Пені на 86-й хвилині. Після перегляду ВАР рефері таки вказує на позначку і Де Пена ударом з 11-метрів виводить свою команду вперед - 2:1. 

Після цієї перемоги кияни знову повернулися на друге місце в турнірній таблиці.

Нагадаємо: Донецький "Шахтар" за 5 турів до завершення турніру виграв достроково титул чемпіона України з футболу.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування