Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лерос: Єрмак шукав голоси за зняття Разумкова

Вівторок, 9 червня 2020, 13:07
Лерос: Єрмак шукав голоси за зняття Разумкова

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос заявляє, що глава Офісу президента Андрій Єрмак збирав голоси для відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Джерело: інтерв'ю Лероса Цензор.НЕТ

Пряма мова: "За тією інформаціэю, якою я зараз володію, Єрмак вів переговори з представниками фракцій з приводу того, чи дадуть вони голоси за зняття Разумкова.

Знаю, що за зняття Разумкова фракції ОПЗЖ Єрмак пропонував крісло першого віце-спікера".

Деталі: За словами Лероса, йому про це сказав представник однієї з фракцій парламенту. Він вирішив уточнити це у двох інших фракціях, і там підтвердили, що були такі розмови.

Разом з тим він додав, що не передавав цю інформацію Разумкову, тому що не "донощик", і висловив упевненість, що Разумков сам "прекрасно розуміє картину", оскільки "у нього є стосунки з Офісом президента, і він точно не дурний хлопець і розуміє, що відбувається".

За словами Лероса, Разумков нейтрально ставиться до всіх у парламенті, і тому користується великою повагою багатьох депутатів.

Читайте також"Любі друзі" Зеленського. Перший корупційний скандал Зе!команди

Передісторія:

  • Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави Офісу президента Андрія Єрмака – Дениса Єрмака – проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.
  • Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила провадження за статтею "Зловживання впливом", але потім перекваліфікувала його на "Шахрайство" і 17 квітня прийняла рішення про передачу справи за підслідністю до Головного слідчого управління Нацполіції. 
  • Водночас менше ніж за тиждень Нацоліція передала цю справу назад в СБУ.
  • Жоден із фігурантів плівок з братом глави ОП Денисом Єрмаком не захотів писати заяви про злочин, усі "претенденти" на держпосади заперечили, що давали хабарі Єрмаку та його спільникам за працевлаштування.
  • Згодом Лерос заявив, що доведе, що ОПУ на чолі з Єрмаком перетворився на організоване злочинне угрупування. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування