Головні новини п’ятниці і ночі: КС та Ситник, Нові Санжари 2

Субота, 29 серпня 2020, 08:00

КС визнав призначення Ситника директором НАБУ неконституційним, розгнівані уманчани не пускали хасидів до могили цадика Нахмана — актуальні новини 28 серпня.

Про Ситника

Конституційний суд визнав неконституційним указ про призначення Артема Ситника директором Національного антикорупційного бюро України.

Про Нові Санжари 2

Місцеві жителі Умані у ніч на 28 серпня викликали поліцію і не пропускали хасидів у район паломництва, де розташоване поховання цадика Нахмана.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Кабмін не збирається вводити жорсткий локдаун у випадку другої хвилі COVID-19, натомість покладатиметься на адаптивний карантин.

Туніс вніс Україну до списку країн "червоної" зони через ріст кількості хворих на COVID-19, тож українські туристи вже не можуть відвідувати цю країну.

САП закрила справу "Роттердам+" — причиною є експертиза СБУ, яка встановила нібито відсутність збитків. Це при тому, що, за останніми даними, збитки переоцінили у 39 млрд грн замість 19 млрд, як було на початку розслідування.

У жовтні в "Дії" з’явиться низка нових послуг. Серед них: цифровий ІПН, цифровий шерінг документів та цифрове свідоцтво про народження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування