Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 3 вересня: дороге попурі, зустріч Лукашенка і Мішустіна

Четвер, 3 вересня 2020, 21:31
Новини 3 вересня: дороге попурі, зустріч Лукашенка і Мішустіна

День Незалежності коштував у 6 разів більше за попередній, Лукашенко назвав отруєння Навального фейком, — актуальні новини 3 вересня.

Про дороге попурі

Святкування Дня Незалежності у 2020 році у столиці коштувало щонайменше 1,6 мільйона гривень, при цьому в уряді та місцевій владі кажуть, що не платили за попурі з популярними артистами.

Про зустріч Лукашенка і Мішустіна

Прем'єр-міністр РФ Михайло Мішустін на зустрічі з в.о. президента Білорусі Олександром Лукашенком заявив, що Москва і Мінськ "досягли прогресу щодо майбутньої Союзної держави".

Під час тієї ж зустрічі виконуючий обов'язки президента Білорусі Олександр Лукашенко назвав інформацію про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального фальсифікацією.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Міністра охорони здоров’я Максима Степанова обурили фото і відео зі святкування дня Одеси 2 вересня.

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 3 вересня затвердили нові зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Головні лікарі низки медичних закладів в Україні іноді змушують персонал приховувати інфікування коронавірусом на роботі, оскільки бояться адміністративного покарання для лікарень.

Верховна Рада підтримала у другому читанні законопроєкт про посилення кримінальної відповідальності за крадіжку автомобіля.

Правління Національного банку ухвалило рішення зберегти облікову ставку на рівні 6% річних. Це – найнижчий рівень облікової ставки за історію незалежної України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...