Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини неділі і ночі: За добу на Донбасі загинуло 3 військових, ще 3 поранено

Понеділок, 7 вересня 2020, 08:00

6 вересня на Донбасі загинуло троє військових ООС, ще троє отримали поранення.

Про Донбас 

Штаб ООС повідомив про загибель двох військовослужбовців, які були відрізані полум’ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького та підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника.

Формування РФ порушили режим припинення вогню поблизу населеного пункту Красногорівка, внаслідок якого було поранено українського військовослужбовця.

Після вечірнього зведення у пресцентрі ООС повідомили про другий обстріл бойовиків, внаслідок якого загинув український військовий.

Біля Новгородського двоє військовослужбовців підірвалися на вибуховому пристрої та отримали поранення різного ступеня важкості.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Місія ОБСЄ не виявила жодних змін в існуючих позиціях Збройних сил України в районі населеного пункту Шуми у порівнянні з 5 липня 2020 року.

Ватажок бойовиків ОРДО Денис Пушилін офіційно оголосив про те, що в понеділок, 7 вересня збройні формування так званої "міліції" відкриють вогонь по українським позиціям поблизу населеного пункту Шуми біля Горлівки.

Глава МЗС України Дмитро Кулеба ініціював термінову розмову з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим для обговорення провокацій незаконних збройних формувань на Донбасі, внаслідок яких один український військовий загинув і одного було поранено.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай виступив за відновлення економічних зв'язків із непідконтрольною територією регіону.

6 вересня у різних частинах Мінська проходили жорсткі затримання, часто людей затримують люди у спортивній формі з кийками.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування