Окупанти 5 разів порушили "тишу", в ЗСУ один поранений

Понеділок, 25 січня 2021, 17:34
Окупанти 5 разів порушили тишу, в ЗСУ один поранений

Протягом доби 25 січня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, внаслідок одного з них поранений український військовослужбовець.

Джерело: штаб ООС

Дослівно: "Поблизу Південного російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, протитанкового ракетного комплексу, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Неподалік населеного пункту Хутір Вільний збройні формування Російської Федерації вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В результаті ворожого обстрілу один український воїн отримав поранення. Військовослужбовця оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога лікарів.

Поблизу Тарамчука і Водяного, що на Приазов’ї противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а біля Водяного – ще й з підствольного гранатомета".

Деталі: Зазначається, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь.

Передісторія: Близько 12:00 25 січня внаслідок обстрілу бойовиками позицій Об'єднаних сил в районі Золотого отримав поранення військовослужбовець ЗСУ. Він перебуває у важкому стані. 

Через це підгрупа з безпеки у Тристоронній контактній групі зібралася на позачергове засідання.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування