"Росія 1" зняла свій фільм про "палац Путіна": назвали "недобудованим готелем"

П'ятниця, 29 січня 2021, 16:34
Росія 1 зняла свій фільм про палац Путіна: назвали недобудованим готелем
скріншот

Телеканал "Росія 1" зняв сюжет про "палац Путіна", в якому йдеться про те, що особняк є недобудованим апарт-готелем.

Джерело: автор відеоролика Олександр Рогаткин у Facebook

Дослівно: "У самому "палаці" одні голі бетонні стіни. І немає навіть натяку на те, що показано в фільмі. Ні золотих орлів, ні мармурових колон - по всій будівлі йдуть оздоблювальні роботи".

Деталі: Один з "будівельників", в масці й будівельній касці, дав коментар, що це "апарт-готель, готель з номерами, загальними зонами, з басейном".

Відеоролик опозиціонера Олексія Навального, за словами пропагандистів, "напханий комп'ютерною графікою".  Тим часом оригінальний фільм набрав вже понад 101 мільйон переглядів.

Передісторія:

  • 19 січня, на наступний день після затримання Олексія Навального в Росії, його "Фонд боротьби з корупцією" опублікував розслідування про "палац" президента Володимира Путінапід Геленджиком і про його жінок.
  • 25 січня Путін вперше прокоментував розслідування Навального. Він все заперечує.
  • У Кремлі стверджують, що одіозний палац у Краснодарському краї належить не президентові Путіну, а таким собі підприємцям, чиї імена називати не можна.
  • За даними ФБК, палац будували й утримують держкомпанії Роснефть і Транснефть, очолювані друзями Путіна. Офіційна площа палацу – 17 691 м.кв, а площа ділянки під палацовим комплексом – 68 га, але насправді територія нібито в 100 разів більша, а до неї ще прилягає 7000 га ФСБ. У вересні 2020 року комплекс було передано в оренду до 2068 року.
  • Телеграм-канал Mash опублікував відео, зняте нібито всередині так званого палацу Путіна, яке показує, що інтер'єр об'єкта перебуває на "нульовому етапі будівництва".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...