Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп незадоволений роботою адвокатів у справі імпічменту – CNN

Середа, 10 лютого 2021, 05:03
Трамп незадоволений роботою адвокатів у справі імпічменту – CNN

Колишній президент Дональд Трамп незадоволений вступною промовою свого адвоката під час слухань у справі імпічменту.

Джерело: CNN

Деталі: Мова йде про Брюса Кастора, який начебто представив доволі невпевнені аргументи у перший день судового процесу.

Зазначається, що Трамп навіть перейшов на крик, коли перед слуханням Кастор намагався зрозуміти аргументи сторони захисту щодо неконституційності процесу імпічменту. 

Джерела CNN вказують, що в останній момент адвокат змінив свою промову, додавши до неї похвалу окремим сенаторам, стверджуючи водночас, що вони не мають розглядати цю справу. 

В CNN додають, що один із радників Трампа заявив, що колишньому президенту складно знайти гарних юристів, бо з ним ніхто не хоче працювати, а йому ж загрожує серйозна небезпека у цій справі. 

Що передувало: У вівторок 9 лютого Сенат США розпочав другий процес імпічменту колишнього президента Дональда Трампа, якого звинувачують у "підбурюванні до заколоту" у зв’язку зі штурмом Капітолію його прихильниками 6 січня.

Сенат США голосуванням підтримав визнання процесу імпічменту колишнього президента Дональда Трампа конституційним

Нагадаємо:

  • Напередодні лідери Сенату домовились про швидкий графік процесу. З огляду на це вважається, що голосування в Сенаті щодо того, засудити Трампа чи ні, може пройти в понеділок.
  • Палата представників США 13 січня вдруге оголосила імпічмент Трампу, звинувативши його у підбурюванні своїх прихильників до штурму Капітолію.
  • Дональд Трамп - єдиний в історії президента США, якому двічі оголошували імпічмент, та один з трьох, кому взагалі оголошували імпічмент. Під час першого процесу імпічменту у зв'язку зі звинуваченнями про тиск на президента України Сенат виправдав Трампа.
  • Якщо Трампа визнають винним, йому можуть заборонити обіймати посаду президента знову.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування