Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Байдена дорікнули Китаю за небажання встановити джерело походження COVID-19

Понеділок, 22 лютого 2021, 00:46
У Байдена дорікнули Китаю за небажання встановити джерело походження COVID-19

Сполученим Штатам досі невідомо, як та де саме виник коронавірус, зокрема через те, що Китай відмовляється надати повну інформацію .

Джерело: радник Білого дому із національної безпеки Джейк Салліван в ефірі телеканалу CBS News 

Пряма мова: "Адміністрація Байдена не може визначити, звідки саме походить COVID-19. І це частково тому, що Китай не забезпечив достатньої прозорості. І на ВООЗ чекає ще багато робити, щоб з'ясувати, де саме виник цей вірус".

Деталі: Салліван додав, що попередня адміністрація Дональда Трампа не сприймала пандемію так серйозно, як слід було. Водночас у Байдена вважають, що вона представляє одну із найсерйозніших загроз для американців. Саме тому, стверджує радник, розвідка має використовувати всі інструменти, щоб виявляти та попереджувати пандемії.

Що передувало: Влада Китаю відмовилася надавати експертам Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), які працювали в Ухані, первинну інформацію про ранні випадки зараження коронавірусом SARS-CoV-2, який викликає захворювання COVID-19.

Члени місії Всесвітньої організації охорони здоров’я виявили свідчення того, що масштаб епідемії міг бути більшим, ніж вважалося раніше.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування