Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Доба в зоні ООС: окупанти здійснили 5 обстрілів і вбили бійця

Понеділок, 22 лютого 2021, 17:40
Доба в зоні ООС: окупанти здійснили 5 обстрілів і вбили бійця

Протягом поточної доби, 22 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню з боку окупаційних військ. Один воїн ЗСУ загинув, ще один - поранений.

Джерело: штаб ООС у Facebook

Деталі: Згідно з інформацією, збройні формування Росії кілька разів відкривали вогонь по українських позиціях зі станкових та ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї неподалік Авдіївки. Внаслідок ворожого обстрілу загинув військовослужбовець Збройних сил, ще один воїн - отримав осколкові поранення.

В передмісті Мар'їнки російсько-окупаційні війська вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а біля Водяного, що на Приазов'ї, крім застосування підствольних гранатометів та стрілецької зброї, противник здійснив дистанційне мінування місцевості в напрямку наших позицій мінами ПОМ-2.

При цьому у штабі наголошують, що обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами.

Передісторія: Раніше стало відомо, що один український військовослужбовець загинув і один отримав поранення у результаті обстрілу з боку російських найманців на Донбасі 22 лютого.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування