Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нацрада просить суд анулювати ліцензію каналу Медведчука

Вівторок, 23 лютого 2021, 15:45
Нацрада просить суд анулювати ліцензію каналу Медведчука

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення просить Окружний адмінсуд Києва анулювати ліцензію на мовлення телеканалу кума Путіна Віктора Медведчука "112 Україна".

Джерело: сайт ОАСК

Деталі: Зокрема повідомляється, що до суду надійшли позови про анулювання ліцензії на мовлення для Телерадіокомпанії "112-ТВ", яка працює під логотипом "112 Україна". 

Як зазначає позивач, ліцензіат не надає у повному обсязі запитувані документи, необхідні для здійснення його перевірки, що, за законом, є підставою для звернення до суду про анулювання ліцензії на мовлення.

Наразі до суду надійшло 3 позови, у яких йдеться про призначення у різний період відповідних перевірок.

ОАСК вирішує питання щодо відкриття провадження за даними адміністративними позовами.

Передісторія: 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів з орбіти кума Путіна Віктора Медведчука – "112 Україна", NewsOne, ZIK. Внаслідок цього телеканалам доведеться припинити роботу. 

Підставою для санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та пов'язаних з ним юридичних осіб стало розслідування СБУ, яке встановило, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

Читайте також: Козак Медведчука. Звідки у соратника кума Путіна гроші на телеканали

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування