Канал "Дом" заявив, що Мендель не ведуча, а в шоу будуть різні спікери

Четвер, 18 березня 2021, 19:05
Канал Дом заявив, що Мендель не ведуча, а в шоу будуть різні спікери

Державний телеканал "Дом" вибачився за те, що ввів в оману глядачів, проанонсувавши, що прессекретар президента Юлія Мендель буде ведучою в програмі "Погляд з Банкової з Юлією Мендель".

Джерело: коментар Мендель УП, заява телеканалу "Дом"

Деталі: В своїй заяві канал вказує, що програма буде називатися не "Погляд з Банкової з Юлією Мендель", а "Погляд з Банкової" і "головними дійовими особами виступають стейкхолдери, пов'язані з Офісом президента".

Дослівно: "Піонером стала прес-секретар президента Юлія Мендель, яка погодилася спеціально для аудиторій каналу з тимчасово окупованих територій і Донецької та Луганської областей давати відповіді на питання як спікер президента і пояснювати позицію влади з актуальних для наших глядачів темам.

У наступних епізодах серії програм "Погляд з Банкової" запланована поява інших стейкхолдерів або спікерів представників влади в якості запрошених гостей або експертів".

"Ми врахували думки аудиторій і шкодуємо, що могли ввести в оману частину передплатників наших соціальних мереж щодо участі пані Мендель в проекті в якості ведучої на телеканалі.

Приносимо вибачення за те, що відразу не внесли ясності з цього питання".

Деталі: Сама Мендель в коментарі УП розповіла, що продовжить брати участь у проєкті, проте не уточнила, коли знову з’явиться у програмі.

Пряма мова Мендель: "Пілотний випуск "Погляду з Банкової" мав серйозний резонанс. Я рада, що випуск залучив настільки багато уваги, хоча був доволі лаконічним.

Телеканал "Дом" анонсував наступні випуски, і я продовжуватиму брати участь в проєкті, аби розповідати більше інформації, що цікавить людей".

Передісторія:

  • 15 березня телеканал "Дом" повідомив, що "стартує щотижневе ТВ-шоу "Погляд з Банкової з Юлією Мендель". Тоді на каналі заявили, що це авторський проєкт прессекретаря президента України.

Олександр Шумілін, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування