Мер Дніпра публічно вакцинувався від коронавірусу

Середа, 24 березня 2021, 15:06
Мер Дніпра публічно вакцинувався від коронавірусу

Міський голова Дніпра Борис Філатов 24 березня вакцинувався від COVID-19.

Джерело: мер в Facebook

Пряма мова: "Вакцинуватися необхідно. Я навіть не буду вступати з цього приводу в дискусію, особливо з упоротими антищепниками (їх наступний крок - визнання Землі пласкою і боротьба з 5G).

 

Держава зобов'язана проводити чітку інформаційну політику щодо вакцинації, або хоча б, як мінімум, закрити рот народним депутатам та іншим великим начальникам, які ні чорта не тямлять в медицині (і, як правило, взагалі ні в чому не тямлять), але страждають на словесний пронос і продовжують коментувати будь-яку подію в країні і світі".

Деталі: Філатов нарікає, що відсоток відмов від вакцинації в місті досить високий. На жаль, в основному відмовляються самі медпрацівники, причому без раціональних причин.

З іншого боку, є величезна кількість людей хочуть вакцинуватися, але не можуть.

На думку мера, про вакцинацію зобов'язані говорити лікарі, а не "лідери громадської думки".

Він також пропонує якнайшвидше внести зміни в документи МОЗ, які б дозволили використовувати зайві дози не для публічних персон, а для людей, які записалися в чергу.

Що передувало: Через стрімке поширення COVID-19 Дніпровська комісія з надзвичайних ситуацій вирішила запровадити з 25 березня суворі карантинні обмеження у місті.

За словами очільника МОЗ Максима Степанова, ситуація з поширенням COVID-19 на території України погіршується: за останній тиждень захворіли майже на 26 тисяч громадян більше, ніж за попередній, померли на 300 осіб більше

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News