Шевченко підтвердив, що співпрацював з Рогозою в оборонних закупівлях

Четвер, 25 березня 2021, 18:02
Шевченко підтвердив, що співпрацював з Рогозою в оборонних закупівлях
Фото: agropolit.com

Підозрюваний у контрабанді зброї і створенні НЗФ Євген Шевченко заявляє, що дійсно співпрацював з фігурантом низки кримінальних справ щодо корупційних схем, пов'язаних з "Укроборонпромом", Андрієм Рогозою у сфері постачання військових товарів.

Джерело: Шевченко у бліц-інтерв'ю УП, яке буде оприлюднене найближчим часом

Пряма мова: "Мені зараз інкримінують, що з Рогозою я продовжував співпрацю в цій сфері, і ще з одним чоловіком… Це події останніх 3-4 місяців, півроку".

Деталі: Шевченко підтвердив, що співпраця з Рогозою у нього дійсно була. "Були певні напрямки діяльності", - каже він.

За словами Шевченка, Рогоза брав участь у закупівлях, які йому інкримінують. А от щодо третьої особи, яка з ними вела бізнес, Шевченко назвав тільки ім'я – Артем. Каже, що прізвище не пам'ятає і що цей Артем дружить з Рогозою.

Передісторія: 24 березня Служба безпеки України повідомила, що викрила та припинила діяльність воєнізованого збройного формування, так званої приватної військової компанії, а можливими організаторами назвала екснардепа Семена Семенченка та так званого "агента НАБУ" Євгена Шевченка.

Пізніше СБУ повідомила, що в справі також фігурує колишній керівник ТОВ "Оптимумспецдеталь" і фігурант низки кримінальних справ щодо корупційних схем, пов'язаних з "Укроборонпромом", Андрій Рогоза.

СБУ підозрює, що Шевченко і Рогоза причетні до організації каналу постачання військових товарів з Росії на оборонні підприємства України.

Соня Лукашова, Євген Кізілов, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування