Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навальний з в'язниці: Важко встати з ліжка і дуже боляче, але не лікують

П'ятниця, 26 березня 2021, 16:04
Навальний з в'язниці: Важко встати з ліжка і дуже боляче, але не лікують
Ілюстративне фото

Російський опозиціонер Олексій Навальний сам прокоментував стан свого здоров'я в російській в'язниці. За його словами, у нього дуже болить спина, оніміла нога, але в необхідній медичній допомозі адміністрація колонії йому відмовляє.

Джерело: Навальний в Instagram

Пряма мова: "Сталася така неприємність - сильно захворіла спина. Ні зігнутися, ні розігнутися. Ті, хто стежив за моїми судами, могли звернути увагу, що я ніколи не сиджу в "акваріумі" і годинами ходжу. Тому що я міг або стояти, або лежати. Мабуть, нерв защемило від постійного сидіння в автозаках і "пеналах" в скорченому вигляді. Я про це мовчав. Неприємно, звичайно, але не смертельно - вилікують. А не лікують".

Деталі: За його словами, йому важко вставати з ліжка і дуже боляче. Але замість лікування і точного діагнозу тюремний лікар дає йому просте знеболююче.

Навальний розповідає, що ускладнення пішло в ногу, і цілі її ділянки втратили чутливість. "Якщо обопрешься на праву ногу, просто впадеш", - скаржиться він.

Опозиціонер навіть жартує, що без ноги буде схожий на пірата. Для додаткового ефекту він проілюстрував пост своєю фотографією з перев'язаним оком.

"Погодьтеся, це буде круто. Тільки от не знаю, де дістати піратського папугу на плече. Ну, може, будуть пролітати над нашою зоною, тоді спіймаю одного", - іронізує Навальний.

Передісторія: 24 березня стало відомо, що Навальний у тюрмі відчуває сильні болі в спині і не може наступити на ногу. Адвокати повідомили, що його стан "вкрай неблагополучний".

На початку лютого російський суд засудив Навального до 3,5 років виправної колонії загального режиму. 28 лютого Навального перевезли до виправної колонії у Володимирській області.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування