У двох готелях біля Ради вакцинуватимуть усіх охочих

Понеділок, 1 листопада 2021, 12:24

У готелях "Київ" та "Національний", які розташовані біля Верховної Ради у Києві, працюватимуть мобільні пункти вакцинації для всіх охочих.

Джерело: голова Ради Руслан Стефанчук на погоджувальній раді

Пряма мова Стефанчука: "Хочу нагадати, що у Верховній Раді ми продовжуємо свою вакцинацію. Окрім цього, за попередніми домовленостями, враховуючи кількість бажаючих в Україні, які хочуть вакцинуватися, наскільки я знаю, у готелях "Київ" та "Національний" будуть відкриті пункти вакцинації для всіх бажаючих.

Тому всі, хто бачить черги, будь ласка, приїжджайте до цих готелів, які належать Управлінню Верховної Ради, ми там також будемо організовувати мобільні пункти вакцинації".

Деталі: Також Стефанчук нагадав, що у вівторок нардепи мають ухвалити постанову, яка заборонить усім, і депутатам, і журналістам, відвідувати будівлю парламенту нещепленим або без ковід-тесту.

Нагадаємо: За добу 31 жовтня в Україні зафіксували 13 936 випадків захворювання на коронавірусну хворобу і 298 летальних випадків від неї, госпіталізували з Covid-19 чи підозрою на нього 3 828 осіб, одужали 5 885 осіб.

На тлі посилення обмежень для невакцинованих громадян за останній тиждень жовтня в Україні зробили 1 740 231 щеплень проти коронавірусу SARS CoV 2, що викликає хворобу Covid-19.

Знати більше: Covid-19 і вакцинація проти коронавірусу – динаміка пандемії в інфографіці УП

Передісторія: