Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Монастирський попередив про "критичний день" щодо фейків і паніки

Вівторок, 15 лютого 2022, 13:57
Монастирський попередив про критичний день щодо фейків і паніки
Денис Монастирський, фото МВС

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявляє, що ситуація на вулицях стабільна, але у соцмережах можуть поширювати фейки для нагнітання паніки.  

Джерело: відеозвернення Монастирського

Пряма мова: "Сьогодні буде критичний день з точки зору появи сотень фейків та неправдивих повідомлень, метою яких буде нагнітання страху та паніки серед нас. Через соцмережі будуть розганятися апокаліптичні новини на будь-який смак. 

Реклама:

Саме тому сотні поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників звернулися до українців щоб показати на власному прикладі, що ми захищаємо та не панікуємо", 

Деталі: Монастирський запевнив, що "ситуація на вулицях міст та сіл України є стабільною та контрольованою", а транспортна інфрастуктура, енергетика, комунальні підприємства працюють у звичайному режимі.

Голова МВС нагадав, що з 14 до 19 лютого особовий склад Національної поліції переведено на посилений режим несення служби, про шо напередодні повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко. 

ВІДЕО ДНЯ

На вулиці вийшли додаткові патрулі поліцейських та гвардійців. 

Під охорону взяті надважливі об'єкти критичної інфраструктури, зв'язку та транспорту, зазначив Монастирський. 

Пряма мова: "Посилений режим роботи правоохоронців  – це не додатковий привід для паніки, це про захист та повну готовність до будь-яких викликів. Я з упевненістю можу сказати, що Міністерство внутрішніх справ є надійним тилом для Збройних сил України". 

Олена Рощенко, УП, оновлено
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування