Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ обстрілює Одещину ракетами заради хоча б маленької "перемоги" до 9 травня – ОВА

Середа, 27 квітня 2022, 21:13

Росіяни продовжують наносити ракетні удари по Одеській області, таким чином вони хочуть отримати бодай якийсь успіх до 9 травня.

Джерело: голова Одеської ОВА Максим Марченко

Деталі: 27 квітня противник знову наніс удар по мосту через Дністровський лиман, наразі ведуться відновлювані роботи, експлуатація мосту тимчасово призупинена.

Реклама:

Пряма мова Марченка: "Ворог не полишає своїх намагань розірвати логістичний зв'язок між районами регіону та завдати удар по індустріальній сфері нашої країни.

Просто зараз рашистська армія несе величезні втрати на всіх напрямах, і окупантам вкрай необхідно "продати" власному народу бодай маленьку "перемогу" до 9 травня. Тому вони вдаються до постійних ракетних  атак нашої області і намагаються розхитати ситуацію на кордонах. Але все, що вони тут отримають, це місце на дні поряд із крейсером "Москва".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо:

У вівторок та середу російська армія двічі вдарила ракетами по автомобільно-залізничному мосту через Дністровський лиман у Затоці Одеської області. Через руйнування УЗ припинила рух приміських поїздів до Білгород-Дністровського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: