Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

По аеропорту "Одеса" РФ вдарила з окупованого Криму: на щастя, без жертв

Субота, 30 квітня 2022, 19:51
По аеропорту Одеса РФ вдарила з окупованого Криму: на щастя, без жертв
ракетний комплекс "Бастіон" ілюстративне фото

Ракетний удар по Одещині Росія завдала за допомогою берегового ракетного комплексу "Бастіон" з території тимчасово окупованого Криму, на щастя постраждалих немає.

Джерело: голова Одеської ОВА Максим Марченко у Telegram

Деталі: Очільник області підтвердив, що внаслідок нинішнього ракетного удару російських військ злітно-посадкова смуга аеропорту "Одеса" зазнала руйнувань.

Реклама:

Також Марченко повідомив, що на Одещині проводяться протидиверсійні заходи з метою гарантувати максимальну безпеку мешканців області на період тривалої комендантської години.

Що передувало: Рішенням місцевої влади тривала комендантська година в Одесі запроваджується о 22:00 1 травня та завершиться 05:00 3 травня. 

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо: 2 травня 2014 року в Одесі сталися сутички "прихильників федералізації" з так званого Атимайдану і "прихильників єдності", які забрали життя 48 людей (сорока чоловіків, сімох жінок і одного неповнолітнього). Зокрема внаслідок пожежі в місцевому Будинку профспілок. Російська пропаганда режиму Путіна викристалізувала і активно використовує тезу, що цього дня "українські нацисти живцем спалили в Будинку профспілок кілька десятків противників київського режиму".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування