Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти намагаються наступати на сході Запорізької області – голова ОВА

Понеділок, 30 травня 2022, 21:05
Окупанти намагаються наступати на сході Запорізької області – голова ОВА
Олександр Старух. Скриншот з відео

Російські загарбники намагаються наступати на східні громади Запорізької області, по лінії зіткнення наносять артилерійські, ракетні та авіаудари.

Джерело: Запорізька обласна військова адміністрація у Telegram

Пряма мова голови ОВА Олександра Старуха: "Росіяни намагаються вести наступ на східні громади нашого регіону. По лінії зіткнення наносять артилерійські, авіа, ракетні удари. Сьогодні (30 травня – ред.) дуже постраждали Оріхів та Григорівка, пошкоджено цивільну інфраструктуру, житлові будинки, навчальні заклади".

Деталі: Голова ОВА також додав, що загарбники продовжують перекидати свої війська. Зокрема, до Запорізької області доставили понад 50 одиниць застарілих моделей танків – Т-62 та Т-72Б.  

Реклама:

За словами Старуха, окупанти щодня руйнують міста області, ведучи вогонь по цивільних об’єктах.

Він також зазначив, що вибух, який пролунав у Мелітополі 30 травня, може бути наслідком поділу влади серед колаборантів та окупантів.

А намагання окупантів скоріше роздавати російські паспорти місцевому населенню можуть свідчити про те, що у них закінчується "гарматне м’ясо", і вони планують відправляти на війну тих, хто отримає російське громадянство, як це було в окупованому Криму та на Донбасі.

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...