Пушилін погрожує українським бійцям "трибуналом" до кінця літа

Четвер, 9 червня 2022, 21:28
Пушилін погрожує українським бійцям трибуналом до кінця літа
ДЕНИС ПУШИЛІН, AFP VIA GETTY IMAGES

Ватажок донецьких бойовиків Денис Пушилін заявив, що "трибунал", який планують влаштувати в ОРДО над українськими захисниками, котрі були на "Азовсталі", проведуть до кінця літа.

Джерело: прокремлівське видання "РИА Новости

Пряма мова терориста: "Я думаю, до кінця літа точно проведемо, тут затягувати не варто. Тут знову ж таки потрібно бути в рамках. Ми розтягувати ситуацію не маємо права".

Реклама:

Знати більше: "Острів надії". Як вийшли і що зараз із захисниками "Азовсталі" 

Обличчя "Азов.Сталі". Історії про захисників Маріуполя 

Командир "Азова" Денис Прокопенко (Редіс): Ми зробили все можливе та неможливе, аби відтягнути на себе переважаючі сили противника

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо:

  • Ватажок бойовиків ОРДО Денис Пушилін ще 18 травня висловлювався за "міжнародний трибунал" над українськими військовими з "Азовсталі".
  • Заступник глави МЗС Росії Андрій Руденко допустив обговорення з Україною обміну захисників Маріуполя.
  • За даними співрозмовників "Української правди" у розвідці, з "Азовсталі" вийшли 2 449 людей – і всі вони перебувають у смт Оленівка Донецької області (ОРДО), хоча російські ЗМІ заявляли про етапування частини військовополонених до Росії.
  • За даними джерел УП, домовленості з росіянами були такими: бійці повинні залишитися живими, жодних тортур, окреме компактне утримання бійців з "Азовсталі" і підготовка їх до обміну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...