ДБР ідентифікувало 2 російських військових, які катували жителів Київщини

Вівторок, 23 серпня 2022, 13:33
ДБР ідентифікувало 2 російських військових, які катували жителів Київщини
Фото: ДБР

ДБР ідентифікувало та повідомило про підозру 2 російським окупантам, які тероризували та знущалися із цивільного населення селищ Бородянка та Макарів Київської області.

Джерело: пресслужба ДБР

Дослівно: "Працівники ДБР повідомили про підозру двом військовослужбовцям 37-ї окремої гвардійської мотострілецької Донської Будапештської Червоного прапора ордена Червоної зірки бригади, 36-ї загальновійськової армії Східного військового округу ЗС РФ (військова частина 69647 с. Кяхта, Бурятія)".

Реклама:

Деталі: Встановлено, що російські військові, які зайшли на територію Київщини, не лише використовували цивільне населення для прикриття "живим" щитом, а й застосовували проти нього тортури, інші види насильства.

Крім того, військові РФ обстрілювали житлові та інфраструктурні будинки, займалися мародерством.

В ДБР запевнили, що ідентифікація інших військових злочинців армії РФ та документування їхніх злочинів триває.

ВІДЕО ДНЯ

Що було раніше

  • 5 серпня розслідувачі Bellingcat та видання The Insider заявили, що змогли ідентифікувати російського окупанта, який на відео катував українського бійця. Ним виявився тувинець на ім'я Очур-Суге Монгуш з батальйону "Ахмат".
  • 15 серпня журналісти виданн  видання "Важные истории" встановили імена причетних до звірств у селі Андріівка на Київщині російських окупантів, один з яких зізнався у злочинах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування