Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Засуджений за подвійне вбивство боєць ПВК "Вагнера" отримав "орден мужності" – ЗМІ

Середа, 23 листопада 2022, 00:56
Засуджений за подвійне вбивство боєць ПВК Вагнера отримав орден мужності – ЗМІ
Пригожин вербує російських в’язнів. Скриншот

Ув’язнений за подвійне вбивство росіянин, а згодом завербований у приватну військову компанію "Вагнера" для війни в Україні Костянтин Кисельов отримав "орден мужності" в РФ.

Джерело: "Важные новости" з посиланням на джерела

Деталі: За даними видання, Кисельов записався до ПВК "Вагнера" у жовтні 2022 року, коли в колонію приїжджав її власник Євген Пригожин.

Реклама:

Згодом злочинця нагородили орденом і дали посаду командира за те, що він єдиний зі свого підрозділу вижив під час артилерійського обстрілу.

"Важные новости" повідомляють, що Кисельова у вересні 2017 року було засуджено за вбивство та "заподіяння смерті через необережність".

У листопаді 2016 року він п’яним прийшов у гості до знайомої на і накинувся на її друга за те, що йому відразу не відчинили двері.

ВІДЕО ДНЯ

Коли знайома спробувала заступитися за приятеля, Кисельов безліч разів бив її дерев’яною палицею по голові, потім узяв ніж і завдав не менше 29 ран в область голови, грудей та інших частин тіла. Від отриманих травм жінка померла.

Потім Кисельов "ненавмисно задушив" жінку-свідка.

Його засудили до дев’яти з половиною років колонії суворого режиму.

Нагадаємо: Після публікації в мережі відео зі стратою кувалдою завербованого ПВК "Вагнер" колишнього ув'язненого Євгена Нужина, вербування зеків у колоніях Сибіру і Далекого Сходу тільки посилилося – лише в листопаді ПВК "мобілізувала" на війну засуджених щонайменше із шести регіонів за Уралом: із кожної колонії забирали 150-200 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: