Арахамія прогнозує ще мінус три мандати нардепів у Верховній Раді

Середа, 22 лютого 2023, 13:38
Арахамія прогнозує ще мінус три мандати нардепів у Верховній Раді
ілюстративне фото Верховної Ради

Керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія закликав усіх народних депутатів від заборонених партій скласти повноваження.

Джерело: Арахамія в Telegram

Деталі: За словами Арахамії, до роковин повномасштабного вторгнення очікується щонайменше мінус три депутатські мандати від забороненої партії ОПЗЖ.

Реклама:

Керівник фракції СН не називає прізвища, але йдеться вочевидь про підозрюваного в держзраді Олега Волошина, Наталію Королевську та її чоловіка Юрія Солода, які написали заяви на складання мандатів народних депутатів.

Пряма мова: "Закликаю усіх депутатів від заборонених партій дослухатися до мого заклику і скласти повноваження.

Також закликаю людей не вестися на популістські заклики деяких політиків, які на догоду проросійським силам підбурюють до неконституційних, волюнтаристських рішень.

ВІДЕО ДНЯ

Адже маємо вже перший прецедент від зрадника Медведчука, адвокати якого подали позов проти Верховної Ради щодо скасування і визнання незаконною процедури позбавлення його мандата.

Це свідчить про те, що фанати Путіна шукатимуть будь-які зачіпки для оскарження рішень влади. Для того, щоб у них такого шансу не було, очищення парламенту проходитиме виключно в конституційний спосіб".

Читайте також: "Батальйон Дубай". Хто ховається в Перській затоці

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування