Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Командувач Повітряних сил показав ЗРК "Patriot" в Україні

П'ятниця, 21 квітня 2023, 10:40
Командувач Повітряних сил показав ЗРК Patriot в Україні
фото Повітряних сил

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук перевірив бойові позиції ЗРК "Patriot" на одному з напрямків.

Джерело: Олещук у Telegram

Деталі: Командувач ПС подякував українським зенітникам, які завершили навчання значно раніше запланованих термінів, міжнародним партнерам, які передали зенітний ракетний комплекс та всім, хто сприяв цьому процесу.

Реклама:

Більше новин про ЗРК "Patriot" Повітряні сили обіцяють трохи згодом.

Пряма мова: "На фото позаду мене пускова установка ЗРК "Patriot", яка вже несе бойове чергування в системі протиповітряної оборони України!

Хоч у невеликій кількості, але по-факту уже маємо на озброєнні сучасні західні зенітні ракетні системи: NASAMS, IRIS-T, Patriot, SAMP/T, Crotale, Gepard та інші.

ВІДЕО ДНЯ

Аби пазл перспективної української ППО остаточно склався, Повітряним силам потрібен винищувач F-16! Тримаймо небо і чекаємо гарних новин із Рамштайну!".

Нагадаємо: Напередодні чергової зустрічі у форматі "Рамштайн" речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат наголосив, що Україна потребує збільшення постачання як зенітно-ракетних комплексів так і ракет до них, оскільки восени та взимку ППО витратила велику кількість цих ракет для відбиття масованих атак РФ.

Читайте також: Західні крила. Які літаки потрібні Україні і чому Захід не поспішає постачати свої винищувачі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування