Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зникла гуманітарка: у Львівській ОВА відреагували на закиди

Четвер, 27 липня 2023, 18:00
Зникла гуманітарка: у Львівській ОВА відреагували на закиди
максим козицький, фото з його соцмереж

Голова Львівської ОВА Максим Козицький просить правоохоронців перевірити інформацію в ЗМІ про нібито зникнення у Львові партії гуманітарної допомоги зі США. Журналісти писали, що до зникнення нібито причетна сама ОВА.

Джерело: голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у Telegram

Пряма мова: "Цього тижня львівське видання опублікувало матеріал, у якому стверджує, що у Львові зникла партія гуманітарної допомоги зі США. Зокрема тактичні аптечки IFAK. Ця інформація може свідчити про ймовірну крадіжку гуманітарної допомоги.

Реклама:

Однак досі залишається відкритим питання, чи потрапляли аптечки на територію України і, якщо так, то що з ними сталося. Десять тисяч аптечок не могли просто розчинитися безслідно".

Деталі: Козицький каже, що у зв’язку з цим 26 липня звернувся до керівництва Львівської обласної прокуратури та головного управління Національної поліції у Львівській області, щоб правоохоронці перевірили інформацію.

Пряма мова: "Якщо факти, які виклали журналісти, підтвердяться, то винні мають бути притягнуті до відповідальності. Усі повинні усвідомлювати наслідки своїх дій. Особливо у воєнний час".

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало: 25 липня львівське видання NGL.media опублікувало розслідування про те, що у Львові зникла партія близько 10 тис. тактичних аптечок IFAK загальною вартістю 33,6 млн грн, закуплених і відправлених американськими волонтерами для ЗСУ.

Як з’ясували журналісти, у цій таємничій історії "виразно проступають сліди Львівської обласної військової адміністрації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...