Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Удар по ринку у Костянтинівці: СтратКом ЗСУ просить дочекатися розслідування

Вівторок, 19 вересня 2023, 13:09
Удар по ринку у Костянтинівці: СтратКом ЗСУ просить дочекатися розслідування
КОСТЯНТИНІВКА 6 ВЕРЕСНЯ. ФОТО З TELEGRAM МІНІСТРА ВНУТРІШНІХ СПРАВ ІГОРЯ КЛИМЕНКА

В Управлінні стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача ЗСУ закликають дочекатися результатів офіційного розслідування за фактом ракетного удару по ринку в місті Костянтинівка Донецької області 6 вересня, який забрав життя 16 людей.

Джерело: СтратКом ЗСУ у коментарі "Українській правді" у відповідь на статтю NYT про те, що удар по Костянтинівці 6 вересня був "трагічним нещасним випадком", до якого призвело падіння української ракети, а не російський обстріл

Дослівно Управління стратегічних комунікацій: "З метою з’ясування обставин ракетного удару, СБУ 6 вересня розпочала кримінальне провадження за ст. 438 "Порушення законів і звичаїв війни". Наразі триває офіційне розслідування. До його завершення, за законом, коментування будь-яких деталей щодо інциденту забороняється і є недоцільним".

Реклама:

Деталі: В СтратКомі зокрема, зазначили, що будь-якими коментарями чи припущеннями "можуть скористатися і обов’язково скористається російські пропагандисти".

Що було раніше: The New York Times за результатами власного розслідування заявило, що удар по ринку в місті Костянтинівка Донецької області 6 вересня, який забрав життя 16 людей, був "трагічним нещасним випадком", до якого призвело падіння української ракети, а не російський обстріл.

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: