Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти відновили на Кримському мосту проліт, який впав після атаки дронів

Середа, 6 вересня 2023, 10:34
Окупанти відновили на Кримському мосту проліт, який впав після атаки дронів
Фото: Getty Images

Російські загарбники встановили на Кримському мосту новий проліт, який впав після атаки надводних дронів під час спецоперації.

Джерело: "Крым.Реалии"

Деталі: Журналісти виявили встановлення прольоту, порівнявши супутникові знімки сервісу Planet.com за 3 та 5 вересня. Перед цим на південь від моста було встановлено баржі, які, як передбачається, стануть основою для загородження, покликаного запобігти подібним атакам у майбутньому.

Реклама:

Нагадаємо: 21 липня президент Володимир Зеленський заявив, що Кримський міст для України є законною ціллю, адже ним окупанти перевозять зброю. За його словами, ця ціль має бути "нейтралізованою".

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • Під ранок 17 липня так званий "глава" окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на Кримському мосту сталася "надзвичайна подія", у зв'язку з чим рух на мосту зупинений. Російські ТГ-канали повідомляють, що на мосту "впав" проліт.
  • Джерела "Української правди" повідомили, що нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС. Зазначалося, що міст атакували за допомогою надводних дронів. Пізніше версію про 2 надводних безпілотники озвучило і російське пропагандистське видання РИА Новости з посиланням на Національний антитерористичний комітет РФ.
  • Російський диктатор Володимир Путін пообіцяв, що Росія помститься за удар по Кримському мосту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...