Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: Світ розуміє, до чого готується Росія, будемо відповідати потужно

Субота, 14 жовтня 2023, 20:16
Зеленський: Світ розуміє, до чого готується Росія, будемо відповідати потужно
Володимир Зеленський у зверненні 14 жовтня, фото ОП

Президент Володимир Зеленський запевняє, що світ розуміє, до чого готується Росія в Україні, він також обіцяє потужну відповідь агресору.

Джерело: вечірнє звернення президента

Пряма мова: "Всі лідери, які нам допомагають, повністю проінформовані щодо актуальної ситуації на полі бою. Світ розуміє, до чого готується Росія та які терористичні ходи може планувати. Знаємо й те, як відповідати окупанту й будемо відповідати потужно".

Реклама:

Деталі: Зеленський назвав тиждень, що минає тижнем ППО для України й тижнем посилення перед зимою.

Він подякував міжнародним партнерам за підтримку.

ВІДЕО ДНЯ

"Окрім додаткових ракет для ППО, будуть нові пускові установки. Працюємо над різними видами систем. Будуть запасні частини для систем, що вже Україна використовує. Буде й артилерія, снаряди, безпілотники, бронетехніка", - розповів він про домовленості з міжнародними партнерами.

Що передувало: 6 жовтня Зеленський заявив, що цієї зими російські терористи будуть знову намагатися знищити українську енергосистему. 

Британська військова розвідка припускає, що три тижні "затишшя" від масованих ракетних ударів по Україні пов’язані з тим, що Військово-повітряні сили Росії чекають нових ракет.  

13 жовтня Зеленський розповів, що Україна домовилася про надання деякими державами систем протиповітряної оборони на зимовий період.     

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: