Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Партія Путіна підтримала його на виборах, він згадав про "кольорові перевороти"

Неділя, 17 грудня 2023, 18:40
Партія Путіна підтримала його на виборах, він згадав про кольорові перевороти
Володимир Путін, ілюстративне фото Getty Images

Делегати з'їзду партії "Единая Россия" одноголосно підтримали російського диктатора Володимира Путіна як кандидата на виборах президента РФ, хоча він балотуватиметься як самовисуванець.

Джерело: Інтерфакс

Деталі: Голова "Единой России" Дмитро Медведєв закликав однопартійців консолідуватися перед виборами і домогтися безперечної перемоги Путіна.

Реклама:

Пряма мова Медведєва: "До президентської кампанії наша партія повинна підійти абсолютно підготовленою і консолідованою. Треба мобілізувати всіх активістів, усіх прихильників, щоб не допустити жодних збоїв під час передвиборчої агітації, зупинити будь-які спроби вплинути на перебіг кампанії ззовні або влаштувати провокації, розповсюдити неправдиву, шкідливу інформацію або порушити громадський порядок".

Більше деталей: Сам Путін на з'їзді "Единой России" заявив, що всі рівні влади в Росії демонструють стійкість, а сценарії політичної дестабілізації не працюють.

Президент країни-агресора поскаржився, що західні еліти розраховували обвалити російську економіку, соціальну сферу, а також політичну і державну систему. При цьому він не згадав, що вже майже два роки проводить загарбницьку війну проти України.

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова Путіна: "Вони (західні еліти – ред.) вважали і вважають, що зможуть посіяти у нас внутрішню смуту. Способи такої дестабілізації добре відомі і не раз були випробувані західними елітами в багатьох регіонах світу під час так званих "кольорових переворотів". Подібні рецепти не спрацювали і, впевнений, не спрацюють щодо Росії...

Саме народ Росії був і буде єдиним джерелом влади. Його суверенне право обирати своє майбутнє ми захистимо від будь-якого зовнішнього втручання".

Що передувало: 16 грудня "ініціативна група виборців" підтримала кандидатуру Путіна як самовисуванця на майбутніх виборах президента РФ у березні 2024 року.

Для реєстрації як самовисуванця Путіну необхідно зібрати 300 тис. підписів виборців.

Передісторія:

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: