Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Данілов про вибори в США: росіяни вже раз думали, що "Трамп наш"

Вівторок, 16 січня 2024, 17:34
Данілов про вибори в США: росіяни вже раз думали, що Трамп наш
Фото: РНБО

Україна розробляє стратегії на різні випадки майбутнього в контексті виборів у США в 2024 році, зокрема в разі перемоги лідера республіканців Дональда Трампа.  

Джерело: Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі УП Live

Пряма мова: "Не треба ні з чого робити трагедії. Я ще раз нагадаю, коли Трамп став президентом то на Росії святкували, пили шампанське, вітали одне одного і у них було гасло "Трамп наш". Виявилося, що Трамп зовсім не ваш. Трамп американський, тому давайте заспокоїмося. Американський народ зробить свій вибір. Нам треба своє робити…

Реклама:

Ми маємо працювати з будь-якими президентами, будь-якими політичними силами, які отримали легітимний мандат довіри від свого виборця. Апарат РНБО розробляє різні стратегії. Зараз дуже важливе питання, яка має бути наша країна після перемоги. Наша країна вже "вагітна" трансформацією".

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • Експрезидент США Дональд Трамп після перемоги на республіканських праймериз в Айові пообіцяв "дуже швидко" вирішити ситуацію з війною в Україні, висловивши упевненість, що зможе залучити до діалогу президентів України і Росії, яких він "добре знає".

   

  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: