Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін погрожує "трагічними наслідками", якщо в Україну відправлять війська з країн НАТО

Четвер, 29 лютого 2024, 11:54
Путін погрожує трагічними наслідками, якщо в Україну відправлять війська з країн НАТО
Путін, фото: ТАСС

Російський диктатор Володимир Путін після слів президента Франції Емманюеля Макрона пригрозив "трагічними наслідками" країнам, які наважаться відправити в Україну своїх військових.

Джерело: Путін під час свого послання до Федеральних зборів 29 лютого

Пряма мова: "Захід каже, що Росія нібито збирається напасти на Європу, це якась маячня...

Реклама:

Заговорили про можливість відправки в Україну натівських військових контингентів, але ми пам'ятаємо долю тих, хто відправляв колись свої контингенти на територію нашої країни. Але тепер наслідки для можливих інтервентів будуть набагато трагічнішими.

Вони мають розуміти, що у нає теж є зброя, яка може вражати цілі на їхній території. 

Усе, що вони (Захід і США - ред.) вигадують і чим лякають весь світ, реально загрожує конфліктом із застосуванням ядерної зброї, а значить знищенням цивілізації".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо:

  • Президент Франції Емманюель Макрон після зустрічі в Парижі у понеділок допустив відправку західних військ до України у майбутньому, хоча наголосив, що наразі немає консенсусу серед союзників у цьому питанні. Макрон також заявив, що Росія може атакувати країни НАТО в найближчі кілька років − про це свідчать дії Москви в останні тижні.
  • Низка європейських держав і НАТО після цього заявили, що не планують відправляти війська в Україну.
  • Голова генерального штабу армії Нідерландів генерал Онно Ейхельсгейм вважає, що зараз немає сенсу обговорювати відправлення військ західних держав в Україну, але союзники повинні бути відкритими до всіх можливих варіантів.
  • У Білому домі заявили, що США не відправлятимуть війська воювати в Україні.
  • Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс не планує відправляти війська в Україну, натомість індивідуальні рішення окремих країн не потребують одностайної підтримки всіх країн-членів.
  • Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що поява військових НАТО на території України призведе до прямого конфлікту Альянсу з РФ і ескалації ситуації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...