ТВі. Протистояння. День другий

56 переглядів
71
Четвер, 25 квітня 2013, 10:18

Другий день колапсу, який зараз переживає ТВі, приніс багато сенсаційних новин.

Екс-гендиректор каналу Микола Княжицький та його засновник з'явився на зустріч з колективом на запрошення нового директора Артема Шевченка, пише "Телекритика".

Крім того на каналі уже почалися перші звільнення - "попросили" піти з каналу журналіста Павла Шеремета, який вів програму "Проти ночі".

Княжицький заявив, що Шеремета запросили раніше працювати на канал не тому, що він професійний журналіст, а тому що "його появу в ефірі ТВі начебто наполегливо лобіював Кагаловський."

Увечері в ефірі ТВі журналісти озвучили свої вимоги та вийшли на акцію під будівлею каналу на вулиці Гайдара, 50.

Відео Богдана Кутєпова, "Телекритика"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 176.36.124.---ASk..
Деньги заводились через кредити. Но не дураки же Гусинский и Кагаловский давать кому-то кредити не под что. Поэтому они участвуют в этих 1000грн Уставного фонда, чтоб поточный аудит и возврат кредитов шел аккуратно. А нам не рассказали: -чьих 50грн и чьих 950грн, и на что владельцы этих долей имеюю право согласно Уставу. (50 это вероятно Княжицкий а 950 остальные) -И как это долю Гусинсокго вымыли на основании подозрения о завышенной цене его продукта -И как Гусинский и в какой мере востановил свою долю -И откуда в этом сделке Гусинсокго и Кагаловского взялся Альтман (ксатти он выглядит естественней и уверенней чем Кагаловкий, хотя это не означает что Кагаловкий жулик, как впрочем скованность Шевченко и Радченко не указывает, что они совершили нечто низкое, а дерхость Мустафы не указывает мне на то что правда на его стороне). А Княжицкого просто не хотели слушать, а может быть некоторые и хотели, но им не дали "затятые" Мустафа и Настя. .....
IP: 37.25.115.---вже..
Если писатель написал книгу, а инвестор её издал, то естественно инвестор имеет какие то материальные права на нее, но это не означает что он может её загубить, и писатель вправе, для спасения своего детища и менять инвесторов, и даже переписывать отдельные главы... Ув. Николай Княжицкий спасибо вам за вашу книгу под названием "ТВі", спасайте его так как Вы считаете это нужным.
IP: 194.213.104.---Prescience..
Александр Дмитрив: Маю стійке відчуття, що влада заслала кількох козачків срати тут у коментах, бо як інакше пояснити таку неадекватщину відносно журналістів і підтримку "рейдерів", які в самий нахабний який тільки можна спосіб прийшли і захопили останній у країні більш-менш незалежний канал. Поведінку Княжицького навіть коментувати не хочеться, тупо мутить і бреше в очі, а колись сам довіряв йому, та більшість довіряли, і така гидота, яка ще й нардепом стала. Щиро бажаю колективу тві не сходити зі своїх позицій, шукати якісь інші платформи і якнайшвидше приступити до робити.
Кажуть він теж був комуністом і це поянює все. Всі ті мільони осіб що належали до чужої окупаційної партії - зрадники і продадуть будь-кого і будь-що. і будь-коли. іспанці поступили з ними відповідно їх заслуг - молодці. А Україні потрібно провести хоча би люстрацію а ні то їй буде пєсєц.
IP: 46.118.126.---Ололоша Колбасюк..
Какие-то олигархи, через оффшорные счета с непонятными долями и кредитами... Нужно собрать всех порядочных людей со всех медиа и замутить другой канал, без этой лабуды и депутатов. А меня назначить директором :)
IP: 92.249.108.---V_Viter..
ПРО ТВі і ЗРАДНИЦТВО Як у репортерів Ільфа й Петрова: "А хто такий Козлевич? Я не знаю ніякого Козлевича", - персонаж який це говорив, безперечно, не достойний уваги. Але вустами "електорату" проголошуються системні гасла. А Козлевича таки жалко, можливо нормальний Малий. Нажаль, особисто не знаю. Та й бажання не маю. В Україні є багато достойних людей: і журналістів, і режисерів, і операторів, і редакторів також. З повагою до країни, V_Viter ЦЕ ОСОБИСТЕ, МОЖНА НЕ ЧИТАТИ. ВИБАЧТЕ! Пану Ш! З усією повагою, але коли мені понад 10 років назад довелось працювати в Москві (на приватному, загальнодержавному телеканалі) – мені казали: «Ти ж нелегал і твій диплом ВГіКа+ журфак КДУ ім.. Т.Г. Шевченка – не аргумент». З цієї нагоди платили вдвічі менше і регулярно «пропонували» поміняти паспорт на гражданіна Росіі, тоді буде добре. Ха-Ха. З повагою до країни, корінний киянин V_Viter
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації