Колесников пугает Клюева, что пожалуется в "Украинскую правду"

Пятница, 27 августа 2010, 11:40

Дивовижна історія сталася у середу перед засіданням Кабміну.

Журналісти стали випадковими свідками розмови віце-прем'єра Колеснікова з першим віце-прем'єром Клюєвим, не призначеної для зайвих вух.

Колесніков і Клюєв так захопилися один одним, що навіть не помітили, що мікрофони на їх столах були включені.  Оскільки камери журналістів були приєднані до пульту роздачі звуку в кімнаті засідань уряду, тому кожне їхнє слово записувалося.

Перше, що звертає на себе увагу - це тон розмови. Хоча Колесніков у формальній ієрархії перебуває нижче Клюєва - той все-таки перший заступник прем'єр-міністра! - але розмовляє він з ним як з підлеглим.

Але ще більш цікаво, про що саме говорять високопосадовці. Колесніков попереджає Клюєва, що поскаржиться на нього... журналісту "Української правди" Сергію Лещенку.

Що вивело Колеснікова з рівноваги? Ремонт траси, яка веде з Києва до Конча-Заспи.

Як відомо, влітку влаштували не лише грандіозне перекладання асфальту на дорозі, якою Янукович їздить до "Межигір'я". Одночасно "Укравтодор" повністю поміняв полотно на Старообухівській трасі, якою Азаров і Литвин подорожують з Києва до своїх будинків у державній резиденції "Конча-Заспа".

Тепер ця магістраль має по дві смуги в кожному напрямку. Але такий ремонт зробили не по всій довжині траси - без ремонту залишилися декілька останніх кілометрів на під'їзді до Обухова.

Власне, Колесніков під час цієї розмови звинуватив Клюєва, що асфальт було покладено тільки до будинку першого віце-прем'єра. І попередив - якщо той не дасть вказівку відремонтувати трасу до кінця, то поскаржиться на Клюєва в "Українську правду".

http://www.youtube.com/v/qOWjDk3laHQ?fs=1&hl=ru_RU&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999

Колесніков: Я скажу сейчас Лещенко, он придет на интервью... А трудно было до Обуховской доложить 4 километра?

Клюєв: А ты посмотри как она (новая дорога) сделана?

Колесніков: Сделана она широко.

Клюєв: Прекрасно! До Обуховской она сделана.

Колесніков: Нет. На твоем доме она заканчивается. Я сейчас "Украинскую правду"...

Клюєв: Где? Оттуда до моего дома еще 10 километров.

Колесніков: Ты можешь дать команду? Пусть доделают. Там осталось сделать ее еще 4 километра.

Клюєв: Так правильно. Она сделана...

Колесніков: Не сделана...

Клюєв: Я еще в 2007 году ее делал.

(Колесніков бере папір, олівець і починає креслити)

Колесніков: До твоего дома трасса идет четыре полосы.

Клюєв: Нет!

Колесніков: Послушай меня!...

У цей момент віце-прем'єр зрозумів, що їх перепалку чули журналісти, які записували звук з "роздачі", і відключив мікрофон.

Найцікавіше в цій історії те, що жодного інтерв'ю Колеснікова "Українській правді" в ці дні не планувалося...

"Українська правда" виїхала на місце, щоб подивитися на власні очі на результати ремонту vip-дороги.

Виявилося, що праві і Клюєв, і Колесніков.

Колесніков правильно звернув увагу, що дорога відремонтована не до кінця. Нове полотно закінчується прямо на кордоні Обухівського району. Але сама Старообухівська траса іде вперед іще на шість кілометрів, повз Рудики, Плюти аж до того місця, де вона об'єднується з Новообухівською трасою.

А Клюєв правий у тому, що відремонтована дорога не дійшла до його будинку. Як відомо, перший віце-прем'єр мешкає на величезній території площею 17 гектарів, розташованій у Рудиках. І нова дорога обривається за декілька кілометрів до повороту в це село.

Нова дорога - тільки до межі Обухівського району 

На асфальті чітко видно, де зупинилися ремонтні роботи 

 Звідси до будинку Клюєва по трасі ще декілька кілометрів

 

Залишається сподіватися, що Клюєв злякається погроз Колеснікова, та все-таки, якщо вони вже почали робити ремонт цієї траси, доведуть його до кінця. Щоб новий асфальт, з новою розміткою "дві смуги в кожен бік" радував не тільки тих vip-персон, щоо їздять до Конча-Заспи, але також і мешканців звичайних населених пунктів.

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде