"Коммунисты…"

33 просмотра
Вторник, 31 августа 2010, 16:00
Петр Масляк
для УП

В будь-якій справі, явищі, процесі, об'єкті завжди має бути присутня внутрішня логіка. Якщо вона відсутня, це є прямою загрозою існуванню і розвитку будь-чого. Система, позбавлена формальної логіки приречена на поступову деградацію і загибель.

Я вже неодноразово писав, що в Україні жартуни крім формальної логіки виділяють ще й логіку залізну і жіночу. Згадував і про те, що ще давні греки вважали - відсутність формальної логіки є маразмом.

Розберемо, так би мовити на рівні елементарного аналізу, якій логіці підпадає правляча нині коаліція Партії регіонів і Комуністичної партії України.

Очевидно, що Партія регіонів є партією олігархічного капіталу і у своїй керівній верхівці складається майже виключно з мільярдерів і мільйонерів. Так би мовити, доларових і, не боюся придумувати нові терміни, "єврових".

Чи є в когось якісь застереження проти такого очевидного твердження? Немає.

Достатньо зазирнути до "розстрільного" списку найбагатших людей України журналу "Фокус", щоб пересвідчитися у справедливості визначення Партії регіонів як партії олігархічного капіталу.

Або, використовуючи комуністичну термінологію, партії нещадних експлуататорів трудящих, п'явок, які присмокталися до тіла робітників і селян і п'ють з них кров, глитаїв, людей, які, в той час коли більшість населення України ледве зводять кінці з кінцями, тратять на себе по 100 тисяч (!) євро на день.

Людей, які тримають всі свої мільярди не в Україні. а закордоном, людей. які мають вілли в Каліфорнії, на Рів'єрі, Багамських островах і в Іспанії. Їх в Україні і за кордоном обслуговує ціла армія охоронців, кухарів, садівників, ремонтників, прибиральників тощо.

Чи є якісь заперечення проти таких тверджень. Немає, бо вони очевидні.

А тепер звернемося до комуністи$ної ідеології. Комуністи декларують себе як партію трудящих, яка з них складається і яка нещадно воює з олігархічним капіталом, відстоюючи права і свободи робітників і селян.

При цьому комуністи, за їхніми ідеологічними постулатами, мають влаштовувати "забастовки" трудящих за своє право на працю, добиватися підвищення їх життєвого рівня, зниження цін, зменшення пенсійного віку тощо.

Мають комуністи також боротися проти імперіалізму і колоніалізму. Зокрема, проти розміщення військових баз імперіалістичних держав на територіях інших держав. Ці твердження теж є аксіомою.

А тепер розберемося, як виконують "українські комуністи" свою програму, за яку голосували 5% електорату України.

По-перше, на всіх політологічних семінарах в усіх університетах світу жваво обговорюється донині небачене в історії людства явище: "комуністи" в українському парламенті утворили правлячу коаліцію з партією олігархічного капіталу, чого в історії людства ніколи ще не було і, напевно, вже й не буде.

"Комуністи" виступили за підвищення ціни населенню на газ, хоча для населення використовується не російський, а саме український газ, якого в нас цілком вистачає для потреб нашої держави в цілому.

При цьому чомусь ніхто не пише, що Україна використовує газу більше, ніж Франція, Німеччина і Іспанія разом взяті! І при цьому лунають абсолютно маразматичні балачки про "об'єднання" з "Газпромом", тобто реально про передачу Росії українського "Нафтогазу" і про збільшення закупівлі в Росії природного газу. От дебілізм!!!

На півроку Росія знизить ціну на газ, а потім як повний монополіст на українському ринку буде його піднімати знову до захмарних висот, як робила це завжди.

А прийняте коаліцією "комуністів" з регіоналами рішення про підвищення пенсійного віку. Оце так комуністи! Та в нас чоловіки в середньому до 60 років ледве доживають! А вони прийняли рішення підняти його до 65 років.

Я розумію логіку дій "комуністів". Після цього пенсійний фонд можна ліквідувати взагалі, так як нікому буде ці пенсії отримувати. А гроші розікрасти і вивезти в офшорні зони.

А підняття цін на крупи, а підняття цін на квіти перед початком навчального року. Ну скрізь так і проглядає "забота коммунистов о благе трудящихся". Може ви знаєте випадок організації "комуністами" хоча б однієї "забастовки" проти підвищення цін і пенсійного віку.

Може ви чули про пікети "комуністів" за виведення російської імперіалістичної військової бази з Севастополя? Я про таке не чув. Агов, може хоча б хтось про це знає?

Дехто, мабуть не безпідставно, стверджує, що вся верхівка Комуністичної партії України складається з доларових мільйонерів, які володіють банками і підприємствами, які "для дурних" записані на їхніх дітей, онуків і навіть правнуків.

У декого з комуністів ці всі об'єкти записані на дружин, що, як показує досвід пана Симоненка, є небезпечним.

А ще подейкують, що ніде так не визискують трудящих, як на господарських об'єктах, які належать "комуністам".

Наближаються вибори до місцевих рад. І знову "комуністи" "для дурних" будуть співати пісню про свою боротьбу за права трудящих. Скільки вже можна наступати на одні і ті ж граблі?

Я звертаюся до літніх людей, які через "українських комуністів" або не отримають пенсію взагалі, або вона піде за вітром через страшну інфляцію, яку провокують "комуністи" в нашій країні.

Хочу нагадати про долю комуністів Болгарії, які вчинили так само як "наші комуністи". І через це пішли у небуття.

Петро Масляк, для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)