Кто является позором Украины?

42 просмотра
Пятница, 30 сентября 2011, 15:28
Александр Денисов
Александр Денисов, глава Харковской областной (краевой) организации Народного Руха Украины, для УП

А дійсно, хто? На одній з програм Савіка Шустера одна директриса школи пояснила нам усім, що студентка Києво-Могилянської Академії своїм вчинком (тицьнула букетом квітів у пику Табачнику) ганьбить Україну.

Її не цікавили мотиви цього вчинку студентки. Її головним завданням було затаврувати "негідний вчинок" перед Табачником.

Ох, вже ця рабська ментальність. Бачте, "не всенародно обраний" постійно, особливо закордоном, ганьбить Україну своєю недолугістю, своїми лінгвістичними ляпсусами на кшталт роздягання українських жінок на весні та умік…увік… і так далі Україну, а ганьбить студентку, яка в такій формі виявила своє ставлення до міністра-українофоба.

До речі, який навіть забув міністром якої держави він є. Який намагається переписати нашу історію на користь сусідньої держави, який в свій час заперечував саме існування української нації.

Чи може прем’єр не ганьбить Україну тим, що за 20 років незалежності так і не спромігся вивчити українську мову?

А ще на тій передачі депутатка-регіоналка добалакалась до того, що звинуватила студентку у проявах "екстремізму".

А от побиття народних депутатів-опозиціонерів у Верховній Раді, коли ті намагалися не дозволити комуно-регіоналам ратифікувати Харківські угоди, – це хіба не прояви екстремізму?

Чи всілякі заборони конституційних прав і свобод українців, побиття та отруєння газами демонстрантів у день Незалежності – не є проявами екстремізму?

А сфабриковані проти лідерів опозиції карні справи, закриття їх у СІЗО – не прояви екстремізму? Тому що це роблять свої можновладці, то це так, – дитячі іграшки?

Цікаво, як депутатка Українського Парламенту, директриса Української школи хотіла б, щоб студентка ставилася до міністра освіти України, який не переймається популяризацією Української мови?

Чи не є ганьбою для міністра освіти України, що популяризацією Української мови на Харківщини піклуються вірмени (між інши,м власним коштом)? Та нехай він подякує тій дівчині за те, що вона квітами зацідила йому у пику, а не чимось більш "ароматичнішим".

А ще він повинен запам’ятати, що живе в Україні і якщо не поважатиме її мови, культури, її історії – буде отримувати від українців "познаки неповаги".

Українці – нація терпляча, але до певної міри. І всім цілком зрозуміло, хто і як ганьбить Україну, бо навіть те, як ця влада стала владою, вже ганьба для України.

Олександр Денисов, голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України, для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)