Песочница с характерным аммиачным запахом

57 просмотров
Среда, 13 ноября 2013, 11:43
Юлия Бориско
ведущая ночного выпуска ТСН

Ще минулого року я замовила святому Миколаю "під подушку" звільнення Юлії Тимошенко. Не те, щоб я її сильно любила чи хотіла бачити президентом…

Ми не вміємо виховувати хлопчиків. Гарні і сильні жінки приводять у світ таких самих гарних і сильних жінок, а своїх синів ми залюблюємо і розпещуємо.

На синів ми часто навішуємо ярлик свого ідеального чоловіка, принць – він і на Троєщині принць. До доньок ми критичні, з малечку вчимо їх давати собі раду в усьому – від пришивання ґудзиків до поєднання кар’єри і домашнього огнища.

Мабуть, тому що в якийсь глибинний підсвідомий спосіб з доньками конкуруємо – "вона мусить вміти те, що й я". З синами - яка конкуренція?! Їх ми ховаємо за свою спину від життєвих вітрів, їм віддаємо найсмачніші шматки і найзручніші крісла.

Нещодавно, не дочекавшись більш-менш вільної маршрутки, я з дітьми сіла в тролейбус - люблю просторі київські "троліки". Всі сидячі місця були зайняті, прохід повністю вільний.

На сидіннях серед бабусь затесалось чимало в-розквіті-сил чоловіків. Я їх називаю заручниками бога Морфея, бо за першої ж загрози втрати сидячого місяця вони засинають. На пізніх місяцях вагітності мене ця тенденція регулярно доводила до сліз, зате тепер вже я маю імунітет - навіть коли мої діти літають туди-сюди над головами сонного царства – витримка й іронія не покидають мене. А діти звикли не претендувати на місце, тому дуже дивуються, коли хтось таки підривається і намагається їх всадовити.

Так от, в тролейбусі звільнилось місце. Я відразу запропонувала сісти бабусі, що єдина стояла поряд з нами. Вона відмовилась, бо під’їжджала до своєї зупинки.

Тоді я взялась за свого тоді ще шестирічного Марка як найменшого у нашій трійці. Марко впирався: "Мамочко, краще, ти!" Я дотискала "Марко, сідай вже – мені так буде спокійніше!". Цієї миті бабуся нахилилась до мене зі словами "Воспитывайте мужчину!"

Мене прям’ осінило. З почуттям глибокої вдячності за пораду, я сіла. Сина мотлошило навколо поруччя не по-дитячому, але він сяяв від гордості. Йому так сподобалось бути великим і шляхетним, що тепер він звільняє місце регулярно і не лише мені.

Мій чоловік – представник кращої, втім, не переважної частини укр.чоловіцтва - у дні Євро-2012 познайомився з британською знімальною групою. Разом вони їздили в Донецьк.

Бритоси, нагулявшись вулицями і надивившись на розклади в українському суспільстві, все дивувалися: "How can all these beautiful women produce all those men?"

Наші жінки, скільки на них не навантаж, усе потягнуть. Поєднають роботу і сім’ю без права на депресію і творчу кризу - бо ж нема на це часу. Зароблять в Італії, поглиблюючи процес перетворення своїх чоловіків у трутнів, які живуть з італійських траншів і ще й хизуються одне поперед одним купленими за жінчині гроші мобілами.

Колись таксист, розповідаючи про мізерні прибутки сім’ї, підсумував: "Ладно я! Одні штани, одну куртку роками можу носити. Але вона! Чому вона не дбає, щоб знайти кращу роботу і краще вдягатися? Вона ж - жінка!"

А коли є гроші, великі гроші – брак виховання стає ще помітнішим.

Небажання поважати у жінці Жінку коштуватиме нам Асоціації.

Оця ось категорія принців державної годівниці мене вражає найбільше - повною ігнорацією хлоп’ячих законів дитинства!

Дівчаток не б’ють. Чому – немає значення, це аксіома і все. Юлія Тимошенко – "дівчинка", і не треба про те, що політика – поза статтю. Дівчинку не гоже бити, ще й так довго і показово.

Чим тоді ті "хлопчики" відрізняються від своїх незахищених владою однодумців?

Ми ж типу засуджуємо врадіївських ґвалтівників, хоч свідчення Ірини Крашкової суперечать одне одному.

Ми засуджуємо убивць Оксани Макар, не дорікаючи їй за легку поведінку.

А тут купа хлопчиків в костюмах і з дорогими машинками – обзивають дівчинку і знущаються з неї, а ми – поки що – на це дивимось.

Чому інші – виховані - хлопчики всіх нас мають пускати у велику, дружню і - головне – незасцяну пісочницю Євросоюзу?! 

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)