Реклама:

Как тебя не любить... Истории о Киеве и любимых местах столицы

Пятница, 27 августа 2021, 14:11

Герої нового епізоду – це кияни та гості столиці. Свої історії вони розповіли під час зустрічі української подкаст-спільноти ПодКаста, яку Українська правда провела кілька тижнів тому.

На фоні знищення історичних архітектурних пам'яток, ми просили гостей ПодКасти розповісти про свої улюблені місця Києва.

Бо, як казав в інтерв'ю з УП урбаніст та колишній головний архітектор Львова Юліан Чаплинський, “в Україні так мало збереженої історичної архітектури, що нам треба берегти її максимально. І що стару архітектуру треба не тільки зберігати, але й розвивати, щоб вона притягувала до себе людей".

У цьому епізоді ви почуєте маленькі історії про важливі для киян будівлі, заклади, вулиці та райони. Серед іншого, у записі подкасту взяли участь колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін, громадська діячка, лідерка київської команди партії "Слуга народу" Євгенія Кулєба, київський бізнесмен Гарік Корогодський, директор Центру журналістики Київської школи економіки Андрій Яніцький та інші. 

Подкаст доступний всюди: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify | Інші платформи 

Це сьомий епізод подкасту "Життя бентежне" – подкасту, героєм якого може стати кожен з вас.

Раз на два тижні ви будете слухати досить різні історії, які розповідають досить різні люди. Більш того, за бажанням ви й самі можете стати учасником подкасту "Життя бентежне". Для цього вам треба просто написати нам на пошту SMM@pravda.com.ua та коротко розповісти про історію, якою б ви хотіли б поділитись.

Проєкт здійснено за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government

Більше епізодів подкасту "Життя – бентежне": 

Реклама:

Життя бентежне

Мы постоянно рассказываем истории – своим друзьям, коллегам, родственникам, и даже сами себе. Но у каждого есть история, стоящая внимания тысяч людей. И для таких историй мы и создали этот подкаст.

Почему "Життя бентежне"? Потому что жизнь, в которой рождаются истории, не однообразна. Она бывает сложной и легкой, тревожной и беззаботной, полной радости и боли. Она никогда не оставляет нас равнодушными, потому что життя бентежне...

Если у вас есть история, которой вы хотите поделиться, то вы можете написать нам на почту smm@pravda.com.ua.

Подкаст доступен всюду: Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotify и на других платформах.

Реклама:
Каналы
24.02: Реконструкція
2 эпизода
Головна обсерваторія
5 эпизодов
Ранкова доза
18 эпизодов
War-life balance
11 эпизодов
Українські 90-ті
6 эпизодов
Кавун та тютюн
9 эпизодов
Кляті питання
174 эпизода
Сафарі
8 эпизодов
Cвіт не Sweet. Подкаст про міжнародку
22 эпизода
Хроніки економіки
26 эпизодов
УП. Вголос
25 эпизодов
(не)Безпечна Країна
15 эпизодов
Евродонбасс
4 эпизода
Я не встигаю!
18 эпизодов
Культура всего
72 эпизода
Температура — нормальная!
65 эпизодов
Чому вони крадуть?
6 эпизодов
Один одному
23 эпизода
Життя бентежне
10 эпизодов
Ок и шо?
78 эпизодов
Украина после карантина
13 эпизодов
У тіні
1 эпизод
Онлайн[за]хист
3 эпизода
Медиаболь!
10 эпизодов
Minddetox Essays
11 эпизодов
До попкорну з Анною Паленчук
9 эпизодов
#укрдерждовгобуд
7 эпизодов