Просто добавьте в тесто дрожжи, или почему этого продукта не стоит бояться

Просто добавьте в тесто дрожжи, или почему этого продукта не стоит бояться

Скоро буде Паска! А це значить, що на нас очікує багато смачної й, за традиційними рецептами, дріжджової випічки.

Навколо дріжджів вітає багато міфів. А "бездріжджовий хліб" — вже ледь не маркетинговий прийом, який люблять використовувати ті, хто продає здоровий спосіб життя.

То чи варто боятися дріжджів? Відразу кажемо — ні!

А наш гість, біолог та ботанік Олексій Коваленко пояснює, чому саме.

З цього подкасту ви дізнаєтесь:

  • Чому розмови про те, що дріжджі шкідливі всім — маячня.
  • Чим дріжджі корисні?
  • Чому бездріжджовий хліб часто… дріжджовий.
  • А ще поговоримо про неактивні дріжджі, комбучу та автофагію.

Температура — нормальная!

Подкаст от УП. Життя о нашем здоровье и о том, как не болеть. А если болеть, то правильно и без лишнего вреда для организма.

Подписывайтесь на наш подкаст в приложениях Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify и на других платформах.

Слашай подкаст Температура — нормальная! на удобной платформе:
Подкасты на украинском Подкасты
Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования