Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Княжицький зібрався робити новий телеканал

Вівторок, 15 жовтня 2013, 08:20

Новий телеканал з'явиться в українському ефірі в листопаді, заявив депутат від Батьківщини Микола Княжицький.

"Зараз я створюю новий канал", - повідомив Княжицький в ефірі телеканалу ICTV, передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, він запрошує на свій телеканал журналістів, з якими разом працював на TВi.

"Я дуже сподіваюся, що ми знову повернемо ту гарну сильну команду й доведемо, що в Україні може бути сильне незалежне телебачення", - зазначив він.

Княжицкий також повідомив, що канал скоро почне своє мовлення.

"З листопада ми виходимо в ефір", - сказав Княжицький.

Пізніше у своєму Facebook він додав, що телеканал буде "інформаційним".

Він раніше очолював телеканал ТВi. Він також разом з Наталею Катеринчук, Артемом Шевченком й Віталієм Портніковим володіли по 25 % кожний у ТОВ "Інфо24", якій належить торгова марка ТВі. Пізніше частку в Катеричнук забрали. 

Як відомо, 23 квітня 2013 року відбулося силове захоплення телеканалу ТВі, якому передувала підробка документів про зміну власника телеканалу Кагаловського та звільнення з посади директора каналу Наталки Катеринчук.

Альтмана на каналі захищав Княжицький. 

Пізінше стало відомо, що Високий суд Англії за позовом Костянтина Кагаловського заборонив компанії Balmore Invest Limited будь-які дії, що "можуть призвести до втрати прямого та постійного контролю над акціями" телеканалу. В свою чергу Олександр Альтман, який представився колективу телеканала як новий інвестор, заявляє, що заяви про рішення суду не відповідають дійсності.

Власником ТВі є ТОВ "Медіа Інфо", 99% статутного капіталу якого до останнього часу належало іноземній компанії "Вілкокс Венчерз ЛТД" (Wilcox Ventures LTD).

Внаслідок незаконної махінації, частка зазначеної компанії-нерезидента була зменшена до 5%, а контроль над телеканалом ТВі перейшов до компанії Balmore Invest Limited.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...