Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фейгін пояснив, звідки взявся фейковий лист Порошенка

Четвер, 10 березня 2016, 14:42
Фейгін пояснив, звідки взявся фейковий лист Порошенка

Лист нібито від Петра Порошенка Надії Савченко прислали від імені Адміністрації президента.

Про це в коментарі УП розповів адвокат Савченко Марк Фейгін, який раніше опублікував цей лист.

За його словами, він отримав дзвінок від генконсула України у Ростові-на-Дону Віталія Москаленка про те, що буде відповідний лист з Адміністрації президента.

"Мені зателефонував генконсул Москаленко і повідомив, що має бути лист від Порошенка. Після цього я отримав цей документ. Там була контактна особа, але я поки не готовий про це говорити, вони повинні розібратися у себе всередині", - заявив Фейгін.

 
Фейгін пояснює, звідки взяв листа
Фото Антона наумлюка

"Але це все було підроблене, безсумнівно. І це не відбулося без участі спецслужб Російської Федерації", - додав він.

У себе на Facebook Фейгін уточнив, що Москаленко попросив у нього телефон, щоб передати його людині, яка і мала прислати "лист Порошенка".

Вынужден срочно сообщить о следующем. В течение сегодняшнего утра генконсульство Украины и я стали объектом весьма беспа...

Опубліковано Марком Фейгиним 10 березень 2016 р.

Як повідомив "УП" із Новочеркаська кореспондент "Радіо свобода" Антон Наумлюк, генконсул Віталій Москаленко заявив, що із Фейгіним зв’язувався чоловік, котрий представився головою Адміністрації президента України Борисом Ложкіним.

"Був це Борис Ложкін, чи це був чоловік, який представився Ложкіним, безпосередньо (зв’язувався – ред.) з Фейгіним. Я цього листа не бачив. Я його вперше побачив тут", - сказав Москаленко, перебуваючи під стінами СІЗО у Новочеркаську, де утримують Савченко.

Москаленко стверджує, що текст так званого листа він побачив уже під стінами СІЗО в руках Фейгіна.

Як відомо, у четвер Савченко оголосила про припинення сухого голодування на прохання родичів, людей і президента Порошенка.

У листі, який начебто Порошенко надіслав Савченко,  йшлося про підтримку льотчиці та про бажання "бачити її в оновленому Кабміні".

Роман Романюк, Тетяна Кусок, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...