Савченко пророчить Тимошенко, Медведчуку і Путіну спільне майбутнє

Субота, 25 березня 2017, 22:54

Народний депутат Надія Савченко вважає, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук і президент РФ Володимир Путін мають спільне минуле і матимуть спільне майбутнє.

Про це вона заявила в ефірі каналу "112 Україна" в суботу.

"Це три людини, які мають спільне минуле, пов'язане на грошах і крові. Таке минуле ніколи не відпускає і воно завжди буде мати витоки в майбутнє", - сказала Савченко.

Вона пояснила, що під "кров'ю" має на увазі не безпосереднє вбивство, а також гроші, забрані в людей, які померли від злиднів.

"Їхня минула діяльність однозначно буде вести до їхнього спільного майбутнього", - вважає нардеп.

Водночас Савченко сказала, що в неї з Тимошенко робочі стосунки і, якщо потрібно, вони спілкуються у Верховній Раді. Однак вона не вважає, що Тимошенко "може зробити щось хороше для України".

Савченко також заявила, що не знайома з Медведчуком.

"Навіть по телевізору його не так часто бачу, щоб уявляти добре, як він виглядає", - додала вона.

Водночас, за словами нардепа, з Медведчуком спілкується її сестра Віра, але виключно в питаннях звільнення полонених.

Савченко також повідомила, що її переговори з ватажками ОРДЛО Олександром Захарченком і Ігорем Плотницьким у Мінську тривали близько 3,5 годин.

На прохання охарактеризувати Захарченка і Плотницького як людей нардеп відповіла: "Різні. Плотницький – хитрий, більше філософ, Захарченко – впертий і дуже швидко думає".

На питання, як вони закінчать, Савчеко висловила думку, що "якщо пожаліють свою шкуру, втечуть до Росії, якщо не пожаліють, помруть".

Як відомо, Савченко була 1-ою у списку "Батьківщини" під час виборів у 2014 році.

13 грудня Савченко вийшла зі складу партії "Батьківщина", але залишалася в однойменній парламентській фракції.

7 грудня Савченко таємно відвідала Мінськ, де за посередництва Федеральної служби безпеки Росії зустрілася з ватажками так званих "ДНР" та "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

Поза спинами офіційних переговорників тристоронньої контактної групи колишній політв’язень Росії Савченко та проросійські бойовики говорили про полонених.

16 грудня Савченко виключили зі складу фракції "Батьківщина".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування