Головні новини дня – за 60 секунд

Понеділок, 2 квітня 2018, 21:09

Приватбанк подав до суду на PwC, Холодницький не знає чого від нього хоче Луценко, Добкін прийде на допит у справі Януковича, Амосову звільнили - новини, які обговорювали 2 квітня.

Про Приватбанк. 30 березня 2018 року в районний суд Нікосії (Кіпр) Приватбанк подав офіційний судовий позов щодо кіпрської PricewaterhouseCoopers та української аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers.

"Сума позовної заяви становить 3 мільярди доларів як відшкодування збитків, яких, як вважає Приватбанк, він зазнав унаслідок серйозних і значних порушень з боку PwC своїх обов’язків і, перш за все, обов’язків під час перевірки фінансової звітності Приватбанку за звітні періоди, що закінчуються 31 грудня 2013 року, 31 грудня 2014 року та 31 грудня 2015 року", - йдеться у повідомленні банку.

Про Холодницького. Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький досі не знає, про що йдеться у скарзі на нього генпрокурора Юрія Луценка.

Про Добкіна. Колишній харківський губернатор, а нині нардеп Михайло Добкін дав згоду прийти на судовий допит у справі про державну зраду Віктора Януковича.

Про Амосову. Міністерство охорони здоров'я звільнило ректора Національного медичного університету ім. О.Богомольця Катерину Амосову.

Про Супрун. В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун має понад 500 тисяч доларів на пенсійному рахунку у США та разом із чоловіком мають внески в американських кредитних спілках на суму 3,6 мільйона доларів.

Про опалення. Опалювальний сезон у столиці завершиться, коли упродовж трьох днів середньодобова температура не опускатиметься нижче 8°С.

Про пожежу у таборі "Вікторія". Слідство щодо пожежі в одеському таборі "Вікторія", де 16 вересня 2017 року загинуло троє дітей, триває одразу по кількох напрямах і по шістьох кримінальних провадженнях.

Про Hyperloop. Тестовий майданчик українського варіанту надшвидкісного потягу Hyperloop можливо запустити вже 2019 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:49
відеоУ Новоросійську дрони і ракети атакували порт та нафтобазу
03:38
БоксКоманда Усика поскаржилася на покриття рингу в Саудівській Аравії
02:49
Республіканці в Конгресі ухвалили акт, який зобов'язує Байдена надати зброю Ізраїлю
01:42
доповненоОкупаційна влада заявила про атаку БпЛА і морських дронів у Севастополі: частково зникло світло
00:44
Генштаб: на Харківському напрямку Сили оборони відбили вісім атак окупантів
00:22
відео, фотоЗ'явилися супутникові знімки аеродрому Бельбек у Криму після ракетного удару
00:18
БоксЛікар-дієтолог Усика: Зараз біологічний вік Олександра — 22 роки
23:56
ДоповненоУ Харкові повідомляють про влучання "Шахедів". Ворог атакує місто ракетами
23:45
"Формується абсолютно нова катастрофічна свідомість": Розмова з дослідницею Тамарою Гундоровою
23:38
оновлюєтьсяУ повітряному просторі України зафіксували "Шахеди", в Харкові та Полтаві було чутно вибухи
Усі новини...
Реклама: