Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шойгу заявив, що у ВМФ Росії до кінця року надійдуть 12 кораблів

П'ятниця, 15 вересня 2023, 14:03
Шойгу заявив, що у ВМФ Росії до кінця року надійдуть 12 кораблів
Російські кораблі. Фото РИА Новости

Глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив, що Військово-морський флот Росії до кінця 2023 року отримає 12 кораблів.

Джерело: російське пропагандистське видання "РИА Новости"

Пряма мова Шойгу: "Цього року в експлуатацію вже прийнято два кораблі, до кінця року надійдуть ще 12. Серед них фрегат "Адмірал Головко", ракетний підводний човен стратегічного призначення "Император Александр III", атомний підводний крейсер "Красноярск"".

Реклама:

Деталі: Шойгу заявив, що за останні 10 років ВМФ Росії поповнився більш ніж 50 кораблями.

Читайте також: Потопити "Москву": невідомі деталі. Як український "Нептун" знищив флагман російського флоту

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • У ніч на 13 вересня окупаційна "влада" Севастополя повідомила про пожежу на судноремонтному заводі в районі Кілен-балки, Міноборони Росії заявило про атаку ракетами та безпілотними катерами, внаслідок ракетного удару було пошкоджено два кораблі.
  • Дослідники OSINT повідомили, що на судноремотному заводі в окупованому Севастополі пошкоджено два судна: великий десантний корабель класу Ropucha та підводний човен класу Kilo. Російський Telegram-канал Baza писав, що внаслідок атаки пошкодили великий десантний корабель "Мінськ" і дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону".
  • Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук подякував українським пілотам за те, що окупантів "штормить" у Севастополі.
  • Крейсер "Москва" знищили в Чорному морі ракетою "Нептун" у квітні 2022 року, ВДК "Оленегорський горняк" – надводним дроном у бухті Новоросійська у серпні 2023 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: