Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін: Росія не досягла своїх цілей у війні проти України

П'ятниця, 9 лютого 2024, 04:47
Путін: Росія не досягла своїх цілей у війні проти України
путін, скриншот відео

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія "не досягла цілей" у війні проти України, а також що РФ була "змушена взяти Крим під свій захист" у 2014 році.

Джерело: Путін в інтерв’ю Такеру Карлсону, якого називають "американським Соловйовим"

Деталі: Говорячи про війну проти України, Путін сказав, що Росія поки "не досягла цілей СВО", зокрема одна з них – це денацифікація, яка передбачає "заборону усіляких неонацистських рухів".

Реклама:

Також російський диктатор заявив, що "Україна почала війну, а мета Росії – припинити її".

Щодо питання окупації Росією Криму Карлсон заявив, що російський диктатор Володимир Путін не поверне Крим Україні задля досягнення миру.

Пряма мова Карлсона: "Крим перебував у руках Росії ще на початку цієї війни. Тому, якщо ви дійсно вважаєте, що як умову для досягнення миру Путін повинен буде віддати Крим, то ви божевільні".

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: В інтерв’ю Путін заявив, що Росія у 2014 році була "змушена взяти Крим під свій захист, оскільки півострів був під загрозою".

Путін в інтерв’ю Карлсону повторив всі відомі наративи російської пропаганди включно із тими, що стосуються війни в Україні.

Довідка: Такер Карлсон був ведучим програми "Такер Карлсон сьогодні ввечері" на телеканалі "Fox News" з 2016 по 2023 рік, але у квітні минулого року його звільнили без офіційного пояснення з боку роботодавця.

CNN зазначав, що "Карлсон був головним пропагандистом теорій змови та радикальної риторики на телеканалі".

Нагадаємо: У цьому ж інтерв’ю Путін звинуватив Україну в небажанні вести переговори.

Передісторія:

  • Карлсон анонсував свою розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, заради якої він приїхав до Москви, і заявив, що попросив про інтерв’ю президента України Володимира Зеленського. 
  • Карлсон був ведучим програми "Такер Карлсон сьогодні ввечері" на телеканалі Fox News з 2016 по 2023 рік, але у квітні минулого року його звільнили без офіційного пояснення з боку роботодавця.
  • У листопаді експрезидент США Дональд Трамп заявив, що розглядає антиукраїнського телеведучого Такера Карлсона як потенційного партнера та віцепрезидента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...