13 жовтня 2000

Архів

Новини
19:17
Генпрокуратура засмутила Тимошенко і отримала гроші Лазаренка
Олександр Тимошенко і Валерій Фалькович, чоловік і друг віце-прем'єрки України, ще як мінімум півроку проведуть під вартою. За цей час Генпрокуратура сподівається виявити всю систему "виведення валютних коштів за межі України". А швейцарська прокуратура вже повернула Україні 10,5 мільйонів швейцарських франків Павла Лазаренка.
18:40
Заарештовано ще одного народного депутата. З нього теж хочуть зняти недоторканість
У німецькому місті Гановер заарештовано народного депутата України Віктора Жердицького. Це третій випадок за історію незалежності, коли "обраного" ізолюють від суспільства. Жердицького арештували правоохоронні органи Німеччини.
18:00
Газові протиріччя
"Ітера" спростувала інформацію про поновлення в колишньому об'ємі постачання газу Україні після зменшення в п'ять разів. Мінтопенерго ж взагалі заявляє, що паливо надходить стільки ж, скільки й раніше.
16:53
Леся-українка, мама Георгія
Історія життя керівника "Української правди"
Ми сидимо з пані Лесею Корчак в квартирі, яку знімає її син Георгій Гонгадзе... Мама є мама, вона чекає сина. Він пропав без звісти, вже майже місяць його ніхто не бачив.
15:55
ГУУАМ починає нове життя
Об'єднання ГУУАМ вступає "в нову фазу свого розвитку". Про це домовилися президенти України і Узбекистану в п'ятницю по закінченню переговорів. Як відзначають експерти, "новою фазою" буде економічна інтеграція за прикладом і подібністю ЄС.
11:36
Марчук буде з'ясовувати, хто правий - Тимошенко чи Азаров
Президент України Леонід Кучма вирішив виступити в ролі арбітра у конфлікті між урядом Ющенка і Державною податковою адміністрацією, пыдписавши розпорядження щодо створення спеціальної комісії з перевірки достовірності інформації про розрахунки у ПЕК.